webdesign | referenties


'n eerste indruk

Hieronder kunt u een indruk krijgen van de door i-quip gemaakte websites. Klik hieronder op de bedrijfsnaam om de website te bekijken. Ook kunt u bij deze bedrijven informatie inwinnen over onze opzet, aanpak en werkwijze en hoe dat door hen ervaren is door hen per e-mail en/of telefonisch te benaderen.

onafhankelijk advies

Zij kunnen u onafhankelijk advies geven en hierbij aangeven wat goed ging en wat beter kan.
Dit kan door hen een e-mailbericht te sturen om te informeren over de werkwijze van i-quip op gebied van webdesign.

CK2DAY.nl
Walter Kuhn van CK2DAY.nl: "Ik had een niet (goed) functionerende website: Gert-Jan heeft er een geheel vernieuwde site van gemaakt: m'n complimententen!"
Zycht.nl
Margo Huijerjans: "i-quip heeft mijn 'responsive' website geheel verzorgd. Logo en huisstijl heeft Roos van i-quip gemaakt. Ik ben vol lof over het resultaat!"
Liv In Liv Out
Margo van Rens: "Toen ik mijn bedrijf startte, heeft Gert-Jan mij mede door zijn website op 'de kaart' gezet. Een mooie en toegankelijke website, mijn complimenten."
Even-Hier.nl
Evalien van't Veen: "Het was een fijne samenwerking. Ik wist wat ik wilde en Gert–Jan wist op technisch goede wijze een mooie website te realiseren in korte tijd."
UwTrouwringen-
specialist.nl
Angelique Rooyackers van Juwelier Rooyackers: "Onze wensen voor een eerder door anderen gemaakte website heeft Gert-Jan van i-quip tegen beperkte kosten goed opgepakt."
Letterboxes.nl
Hugo van Hooff: "Gert-Jan en i-quip staan voor 'n goede, snelle, dynamische en creatieve invulling van onze wensen."
GertjanPrins.com
Gertjan Prins: "Gert-Jan biedt een proactieve, snelle service en denkt heel goed met de klant mee."
VeraBouw.nl
Mart van den Broek: "Na het maken van mijn web-site zijn nu ook de aanpassingen perfect verwerkt. Wij zijn zeer tevreden"
Alix-BeautyCenter.nl
Sevgi Mülazim: "We krijgen dankzij i-quip veel nieuwe klanten door onze overzichtelijk ingerichte website"
de KEUKEN
compagnie.nl
Jasper Wapperom: "Gert-Jan is een betrouwbare, goede partner die ons begrijpt en begeleidt. Absoluut aan te bevelen!"
Papenburg-Orthopedie.nl
Marco Papenburg: "i-quip heeft een professionele website voor ons gebouwd, in een korte tijd! Super. Ook qua prijsstelling kan Gert-Jan prima concurreren met andere partijen. "
SMART-interim.nl
Stan Lemmers: "Ik had een vaag idee hoe huisstijl en 2 sites eruit moesten zien. Gert-Jan is voor mij aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Nog steeds ben ik erg trots op mijn door Gert-Jan bedachte en gemaakte sites!"