webdesign | werkwijze


werkwijze

Qua ontwerp (design) van websites kiezen wij voor grafische / visueel gerichte websites. Subtiele buttons met subtiele effecten.

Want zeg nou zelf: zo'n 'digitale kermis' met looplichten en tierlantijnen leidt alleen maar af....

interactief

Wij hebben allerhande softwareprogramma's tot onze beschikking, maar da's 'slechts' de techniek (en dat kunt u aan ons overlaten)...
Veel belangrijker is hoe de site samen met u tot stand komt: interactief.
Want het is niet onze, maar uw site voor uw doelgroep. Sterker nog: u en wij hoeven uw site niet eens mooi te vinden… als uw (mogelijke) klanten uw website maar fraai vinden! Willen die wèl ‘digitale kermis’? Ook prima!

test- en conceptfase van uw website

We hebben direct contact: persoonlijk op uw bedrijf, via telefoon en via email.
Daarom zal er op een afgeschermd gedeelte (via inloggen) een voorlopig concept worden getoond. U geeft aan wat u bevalt en wat niet. Dat mag (en moet!) ook in detail, op zaken als: achtergrondkleuren, lettertypen, lettergrootte en kleurstelling, beeldvulling, plaatsing en buttons, maar ook zaken als 'dit groter', 'dat blauwer', iets 'donkerder' et cetera.

bezoekersaantallen & seo

Ook wordt een bezoekersteller verzorgd als ook het 'onder de aandacht' brengen van zoekmachines als onder andere Google, Yahoo et cetera. Meer informatie over zoekmachines en seo (search engine optimalization) vindt u hier (klik).