home i-quip.nl refs contact

Gert-Jan  Wientjens

gjw (boy)

over Gert-Jan Wientjens


pagina is nog onder constructie
Gert-Jan als persoon

Gert-Jan: "Ik ben 55 jaar, trotse vader van Maaike (24), Femke (21) en Jorian (19). Gescheiden in 2008. Sindsdien - met vallen en opstaan: that's life - gelukkig.
Inmiddels weer een leuke vriendin met frisse ideëen, opvattingen en voorkomen, waarmee m'n kinderen goed mee overweg kunnen.
Ik ben open in m'n communicatie, heb een groot inlevingsvermogen, ik kan me goed verplaatsen in 'de ander'.
..."

De 'rode draad' i​n mijn leven en loopbaan is wel die van het 'algemeen belang'​:
"Als bestuurslid van de Stichting 'Deep Arctic Water' ben ik actief voor wereldwijd veilig, voldoende en duurzaam geproduceerd voedsel. Dit initiatief behoorde tot de beste 11 van de 'Nationale Iconen 2014'. Hiertoe zijn we ook met een Nederlandse Handelsmissie naar Seoul gegaan. Er is gesproken met de vice-president mr. C.J. Kim van Hyundai Construction & Engineering (200.000+ medewerkers;-)."
Tevens verzorg ik sinds 2004 voor ZZP-ers en kleinbedrijf websites en -domeinen en alle marketing en -services die daarbij komen kijken.
Bij de Statiegeldalliantie is i-quip uiteraard ook aangesloten.
Gert-Jan is gespecialiseerd in creatieve advisering. Origineel en onderscheidend.
Altijd goed geïnformeerd, integraal, weloverwogen met oog voor opdracht en context. Gert-Jan denkt mee met u: gevraagd, en ja... ook wel 'ns ongevraagd ;-).
Naast Gert-Jan's brede kennis & ervaring kunt u ook rekenen op aanvullende expertise van diverse consultants en adviseurs uit z'n grote netwerk.

    meer over Gert-Jan...

Gert-Jan's werkzame leven

De 'rode draad' i​n mijn loopbaan is het 'algemeen belang'​:
als researchanalist aan het LUMC (voorheen AZL) te Leiden; hematologisch onderzoek (leukemie, beenmerg-transplantaties);
als milieukundig adviseur van chemische afvalstoffen en -verwerking via Meurs Milieumanagement bij het Ministerie van VROM, nu I&W;
als acceptant en beleidsmedewerker (rest)afvalstoffen bij het Regionaal Milieubedrijf, later voor vloeibare afvalstoffen bij waterschap Aa en Maas;
bij Holcim deed ik acquisitie en accountmanagement bij overheden m.b.t. waterpasserende bestrating;
sinds 2011 Contractmanagement en -advies via CT-Plus, Tripsolute, Werkplaats Brabant en Infram voor m.n. Rijkswaterstaat;
2016 Omgevingsmanagement Waterschap Peel- & Maasvallei;
sinds maart 2018 fulltime actief als zelfstandig adviseur.

Contractmanager bij Rijkswaterstaat

Gert-Jan is via i-quip.nl | creative advice momenteel werkzaam als Contractmanager bij Rijkswaterstaat. Als Contractmanager en adviseur contractmanagement is hij sinds 2013 op verschillende projecten werkzaam geweest met prestatie en overige geintegreerde (UAVgc-)contractvormen. Rijkswaterstaat hanteert het IPM-model (Integraal Projectmanagement: lees hier (https://www.rijkswaterstaat.nl/zakelijk/zakendoen-met-rijkswaterstaat/werkwijzen/werkwijze-in-gww/werken-in-projecten/integraal-projectmanagement.aspxs meer over).
Altijd met de focus op 'de lange termijn': betrouwbare en onafhankelijke advisering en zakelijkheid. Dit beheers ik 'van nature'​ door mijn empathisch vermogen - het me kunnen verplaatsen in de doelen en belangen van 'de ander'​ en diens omgeving.
Gert-Jan equipeert via i-quip sinds 1999 het lokale en regionale MKB met webdesign en domeinnaamregistraties. Dat was destijds kleinschalig en 'leuk voor de winteravonden'. Nog immer parttime, maar inmiddels professioneel om voor midden- en kleinbedrijf of ZZP-er een betaalbaar alternatief te zijn. Vooral ook voor starters.
Denk tegenwoordig aan uw AVG-verklaring en ssl certificaten (https-slotje).

'responsive' webdesign

Vanzelfsprekend dient uw website 'responsive' te zijn: zo past uw site zich aan aan elk formaat smartphone of tablet, PC of laptop.
Zo ook deze site.

    meer over webdesign...

kennis & ervaring in publiek management

strategie & beleid

9,0

bestuurlijke sensitiviteit

9,5

empathisch vermogen

9,0

gevoel voor humor & relativering

;-)

watermanagement (IPM CM)

9,0

contractmanagement (IPM CM)

8,5

omgevingsmanagement (IPM OM)

7,5

kentallen

60+
zakelijke partners & adviseurs
350+
projecten voltooid
180+
tevreden cliënten
1900+
linkedin relaties

tarifering

advisering (IPM) overheden
 
 • publiek management
 • contractmanagement
 • omgevingsmanagement
 • consultancy
 • € 85

  per uur (excl. Btw)
indicatief tarief
 
 • watermanagement
 • waterpasserende bestrating
 • berekening waterberging
 • afkoppelen regenwater hwa
 • € 75

  per uur (excl. Btw)

referenties

Avatar

Ernest de Groot Loco Dijkgraaf Waterschap Aa & Maas

"Ik ken Gert-Jan als een betrokken, kundige beleidsmedewerker, die strategisch beleid goed doorvertaalt naar het tactische niveau (inzet instrumenten en middelen) en het operationele niveau (maatregelen en projecten). In de afvalwaterketen zijn hierdoor veel zaken in gang gezet."


Avatar

Jan Cremers Directeur at Omgevingsdienst NL

"Gert-Jan is een gedreven collega die met enthousiasme en oog voor de omgeving waarin hij werkt, de organisatiedoelen realiseert.
Inmiddels heeft hij een brede ervaring waardoor hij ook breed inzetbaar is in zijn vakgebied.
"


Avatar

Theo Noorlander Vandersanden BV

"Het eerste contact dat ik met Gert-Jan heb gehad was in zijn hoedanigheid van adviseur binnen Holcim, wat me toen al op viel was zijn professionele houding en zijn kennis aangaande de materie van het afkoppelen van het hemelwater. Dit heeft mij zoveel vertrouwen gegeven dat als ik een vraagstuk heb hieromtrent nu i-quip van Gert-Jan inschakel om eea voor me te onderzoeken.
De rapportages die door Gert-Jan worden verstrekt zijn compleet, helder en vooral duidelijk.
Voor mij echt een adviseur die naast je staat en niet schroomt om ook zijn mening te verkondigen en je niet naar de mond praat.
"


Avatar

Dick van Veelen Algemeen Directeur bij Vis Groep

"Gert-Jan is voor mij het voorbeeld van een manager die gaat voor de lange termijn. Hij is daarom niet op zoek naar de snelle order maar wil investeren in de relatie. Ook kan hij prima gecompliceerde projecten trekken en toont zich daarin ook een echte teamplayer. Door zijn communicatieve vaardigheden schakelt hij op directieniveau. Buiten al deze zaken is hij gewoonweg een heel prettige collega."


Avatar

Hans Willers Manager CV at Breman Woningbeheer Zuid

"Gert-Jan is een gedreven medewerker met commercieel inzicht. Ziet kansen en is in staat deze te vertalen concrete doelstellingen. Hij weet mensen te binden en te enthousiastmeren voor een gezamenlijk doel.
Ik heb samen met Gert-Jan complexe samenwerkingsprojecten mogen leiden in de Publieke- maar ook Publieke/Private sector. Hier was geen uitdaging te moeilijk voor Gert-Jan.
Een fijne collega met een behoorlijk gevoel voor humor
"


Avatar

Frank Hordijk Directeur Hordijk & Hordijk BV, Culemborg

"Ergens rond het jaar 2000 was ik gedurende twee perioden van enkele maanden interim-hoofd van de toenmalige afdeling Advies, Beleid en Communicatie (ABC) van het RMB. Gert-Jan was, binnen die afdeling, een prettige, vakgerichte en eenduidig communicerende collega, met wie het uitstekend samenwerken was. Ik bewaar er prima herinneringen aan."


Avatar

Gertjan Prins BAI Marketingmanager bij Building Holland

"Gert Jan is een gedreven accountmanager met pioniersgeest. Met name in het aangaan van nieuwe contacten en het ontwikkelen van nieuwe business, is Gert Jan erg goed.
Gert Jan is zeer goed in staat om zelfstandig zijn koers te varen met daarbij oog voor anderen. Ik heb Gert Jan altijd ervaren als een buitengewoon prettige teamspeler die zich altijd behulpzaam opstelt.
"


Avatar

Hugo van Hooff We produce garden products for professionals

"Gert-Jan vertaalt op een zéér professionele manier snel mijn wensen op het gebied van webdesign. Tevens komt hij zelf ook met ideeen die er voor zorgen dat de bezoeker van de site langer blijft hangen. Ook al de bijkomende zaken als hosting e.d. kun je aan Gert-Jan toevertrouwen.
ik hoop dan ook dat ik nog vaak van zijn diensten gebruik mag maken.
"


Avatar

Moniek Scheffers Manager Marketing & Communication Innovation Centre for Sustainable Construction at CRH

"i-quip verzorgde voor Holcim Nederland al haar domeinregistraties, gevraagd en ongevraagd. Gewoon, omdat zij het goed regelden en ik me hierover geen zorgen meer hoefde te maken. Een betrouwbare, adequate en professionele partner. Daarnaast ken ik Gert-Jan als een gedreven en behulpzame collega."


Avatar

Richard Hoogeveen IT Specialist

"Gert-Jan is een hard werkende vrolijke vent met wie ik met veel plezier heb samengewerkt bij Meurs Milieumanagement. GJ heeft warm hart en een luisterend oor voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft een brede kennis van de chemie en IT waardoor hij zowel bedrijven als de wetgever goed heeft kunnen helpen bij het electronisch aanmelden van vergunningen en afvaltransporten."


Avatar

Stan Lemmers Management & Ondersteuning

"Ik heb Gert-Jan leren kennen als iemand die creativiteit en zakelijkheid op een goede manier in zijn werk weet te combineren. De inzet van Gert-Jan leidt gegarandeerd tot een mooie, attractieve website."


Avatar

Gerrit Hasperhoven Alles voor een toekomstbestendige leefomgeving

"Gert Jan heb ik leren kennen in verschillende hoedanigheden, Accountmanger van een waterschap, van een bouwmaterialenfirma, als webbouwer en als accountmanager van CT Plus.
Voor alle gevallen geldt:
Een gedreven, goed gedocumenteerde, goudeerlijke vent met wie je goed zaken kunt doen.
"


contactgegevens


Route: Velmolenweg 127, 5404 LB Uden

M: +31 6 2157 0779

E: advice@i-quip.nl

KvK 1711 3320 | Btw-id NL001533752B84

Gert-Jan Wientjens


Voor informatie, stuur me een bericht: